• Facebook

Troeven

 

Een locatie van waaruit je kan werken aan je bedrijf is belangrijk, maar voldoende tijd en knowhow hebben om van je zaak een succes te maken, is dat ook. Ook hier wil De Wolkammerij het verschil maken.

Onze ondersteuning is veelzijdig en het aanbod bijzonder groot. De belangrijkste troeven lijsten we hier voor je op.

Secretariaat 

De Wolkammerij beschikt over eeen secretariaat dat niet alleen je klanten ontvangt, pakjes aanneemt of telefoon beantwoordt. Onze medewerkers kunnen mailings voor je uitsturen, aangetekende zendingen verzorgen of je administratief ondersteunen. Bij grote opdrachten rekenen we hiervoor wel een uurtarief aan.

Workshops en seminaries

Kennis van zaken is cruciaal. Ondernemingen zijn doorgaans erg bedreven in hun core business, maar hebben net iets minder tijd voor de administratieve of organisatorische aspecten die evenzeer deel uitmaken van goed ondernemerschap. De Wolkammerij organiseert daarom geregeld sessies rond onder meer kostprijsberekening, veiligheid,  debiteurenbeheer of de mogelijkheden voor het aanwerven van personeel.

In onze kalender ontdek je wat, waar en wanneer.

De Confederatie Bouw  

Bouwen is een stiel apart. Daarom slaat de Wolkammerij de handen in elkaar met de Confederatie Bouw. Die heeft op het vlak van bouw, energie en milieu bijzonder veel expertise in huis. Wie klant is van de Wolkammerij, is meteen ook een jaar lang gratis lid van de Conferderatie Bouw met alle voordelen van dien. Bovendien informeren we jou ook geregeld over infosessies van de Conferedatie Bouw. Zo blijf je helemaal bij.

Ons imago - jouw uitstraling

Al te vaak gaat de bouw als sector gebukt onder vooroordelen. Daar wil de Wolkammerij mee wat aan veranderen. Wie bij ons klant wordt ontvangt gratis 250 gepersonaliseerde visitekaartjes. Kwestie van bij je start een professionele indruk te maken.

Ontdek onze ondernemers!

Op zoek naar vakwerk en/of slimme oplossingen?
Die vind je gegarandeerd bij onze ondernemers!